Sir Winston Churchillweg

Sir Winston Churchillweg - Waterfront lot te koop op zeer gewilde locatie te Boxel! - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Sir Winston Churchillweg

Waterfront lot te koop op zeer gewilde locatie te Boxel!

Objectcode: P0565B6

€ 299.000

$ 354.823

SRD 7549750


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Wonen
Perceelopp.: 1100 m²
Bodem: Zand
Frontbreedte: 38 m
Diepte: 42 m

Omschrijving

Dit ruim terrein gelegen langs de Suriname rivier ligt pal langs de Sir Winston Churchillweg te Boxel. Het terrein is gemakkelijk te vinden indien u rijdt vanuit de Adhinweg naar het Noorden, na precies 155 meter komt u uit in het midden van dit terrein langs de rivier. Aan de kade is er een schoeiing gestort van beton, achter de schoeiing is verder de ondergrond gestabiliseerd met steenslag zodat er geen sprake is van afkalving door eventuele golfslag.

Dit terrein leent zich perfect voor het bouwen van een villa met een mooie steiger of boothelling, zodat u optimaal kunt genieten van de rivier op deze locatie.

Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig langs de weg en in de directe omgeving voldoende faciliteiten zoals winkels en bedrijvigheid. De nieuwe brug die geopend is over de Saramaccadoorsteek zorgt voor een snelle directe verbinding naar de stad.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Thijs Mouchart

+597 493-497

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Sir Winston Churchillweg • Boxel • Wanica • Suriname


  Deel deze pagina!