blank

Commissaris Thurkowweg 1

Commissaris Thurkowweg 1

Luxe woning te Commewijne, waarop kwaliteit niet is bezuinigd!

Objectcode: W0835B6

N.O.T.K.

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 390 m²
Perceelopp.: 699.38 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers 2

Omschrijving

Deze prachtige woning heeft een open concept. Het is geheel beveiligd en er is gebruik gemaakt van exclusieve items. Als u door de prachtige voordeur binnenkomt wordt u verrast met een hele nette ruime woonkamer met open keuken die met marmeren platen het geheel mooi siert. De keuken ligt iets hoger dan de woonkamer, wat heel erg stijlvol is. De woonkamer is voorzien van een apart kunstwerk. Naast de woonkamer bevindt zich de ruim opgezette master bedroom die is voorzien van een prachtige badkamer met toilet die erg stijlvol is ingericht, waaronder ook een prachtig ligbad. De deuren van de badkamer zijn van glas. De twee (2) overige slaapkamers zijn ook ruim opgezet, maar delen wel een douche en toilet.

De woning is ook voorzien van een aparte wasruimte en een dubbele gesloten garage. Het terrein is heel goed onderhouden, heeft een wachtershuisje en een hele mooie cabana die voor alle outdoor bijeenkomsten gebruikt kan worden. De woning is verder voorzien van: 110- en 220 Volt, warm- en koud water, Wi-Fi installatie en Alarmsysteem met camera's. Supermarkten, bouwmaterialen winkels en de boer waar u altijd uw verse groenten en fruit kunt kopen, zijn in de nabije omgeving. Dit is een prachtige goed onderhouden woning die de moeite waard is om een afspraak te maken voor een bezichtiging.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Nathalie Kersout

+597 710 6677

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Commissaris Thurkowweg 1 • Belwaarde • Commewijne • Suriname