Toscastraat 34

Toscastraat 34

Woning met diverse mogelijkheden

Objectcode: W0850B6

€ 195.000

$ 210.620

SRD 8190000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 250 m²
Perceelopp.: 375 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 14
Slaapkamers: 10
Badkamers 5

Omschrijving

Voor een scherpe prijs heerlijk wonen en investeren in een ruime hoogbouwwoning, gelegen te Paramaribo-Noord, op loopafstand tussen de Wilhelmina- en Gompertstraat! Inclusief overname stichting!

De woning
Met een bouwoppervlakte van 225 m² is deze woning ruim. De woning is volledig beveiligd. Deze goed onderhouden woning bestaat uit twee lagen, namelijk een beneden- en bovenverdieping.

De benedenverdieping
Deze ruimte bestaat vanuit de voorkant uit een ruim appartement met 3 tweepersoonskamer; 1 persoonskamer en een bad en toilet. Ook is er een master bedroom met een eigen bad en toilet. Een keukeneiland en een zithoek maken het geheel tot een compleet appartement. Aan de voorzijde van de woning treft u een terras aan.

Aan de achterkant van de benedenverdieping bevindt zich een ruime en moderne studio voorzien van een slaapbank, een eigen keuken en een bad en toilet.

De stenen trap leidt u naar de bovenverdieping.

De bovenverdieping
Vanuit de trap bevindt zich het voor terras dat een mooi uitzicht heeft op de omgeving. Aan de linkerkant is er een ingang waar u terechtkomt in een appartement die ook als woonruimte gebruikt kan worden. Deze ruimte heeft een prachtige sfeervolle houtenvloer. Bij het binnenkomen is er links een knusse ruime woonkamer waarna u terecht komt in een ruime openkeuken. Verder zijn er twee slaapkamers, waaronder één met een grote inbouwkast. De boven verdieping heeft een luxe bad en toilet.

Lees verder...

De achtertuin heeft een mooie stijlvolle stenen tuinhuis dat uit 2 lagen bestaat, welke ook als een appartement gebruikt kan worden. De benedenverdieping bestaat uit een knusse woonkamer, een keuken en een bad en toilet. Een houten trap leidt u naar de bovenverdieping waar de slaapruimte bevindt met 2 slaapkamers..

Het perceel
Het perceel (375 m2) is gelegen in een geasfalteerde straat dichtbij het centrum. Het perceel is goed onderhouden, waarvan het grootste gedeelte is bestraat en geheel omrasterd. Op het achtererf staat er een afzonderlijke ruimte waar de was gedaan kan worden e/o spullen op te slaan en een zwembad met een mooi hardhouten deck.

De omgeving
In de omgeving zijn er supermarkten; restaurants; winkels etc.

Voorzieningen
110/220V, warm/koud water, internet en volledig beveiligd met camera’s en dievenijzer. Alle ruimten zijn voorzien van airconditioning.

Samenvatting
Bent u op zoek naar een prachtige woning met investeringsmogelijkheden? Dan is dit het ideale object voor u. Neem dan spoedig contact op voor een bezichtiging!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Prija Mangon

+597 888 7458

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Toscastraat • Maretraite 3 • Paramaribo • Suriname