Leiding 7B nr. 58

Leiding 7B nr. 58

Renovatiewoning op perceel van 2 ha.

Objectcode: W0876B6

€ 130.000

$ 139.432

SRD 5460000


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 380 m²
Perceelopp.: 20.000 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 6
Slaapkamers: 5
Badkamers / WCs3 / 3

Omschrijving

Rustiek gelegen renovatiewoning met 2 hectare tuinbouwgrond. Het perceel waarin 7 vijvers in de breedte aangelegd zijn, is onderdeel van een groot ingepolderd gebied wat uitermate geschikt is voor land- of tuinbouw. Prominent aan de voorzijde van dit perceel is een royale woning. Een woning die weliswaar nog een noodzakelijke investering vraagt i.v.m. achterstallig onderhoud, maar daarentegen over alle kenmerken beschikt om na renovatie getransformeerd te worden tot een bijzondere en statige woning in deze rurale omgeving.

De indeling en grootte van deze woning zijn ideaal voor een groter gezin of voor een combinatie van wonen en werken op 1 plek.

De indeling is als volgt:

De begane grond heeft aan zowel de linker- als de rechterzijde van het gebouw een ruime garage met roldeur. In het midden is er sprake van een terras met dubbele entree. Deze geven toegang tot de ruime leefruimte bestaande uit de woonkamer, eetkamer en keuken. Vervolgens is er nog een slaapkamer, een gastentoilet met douche en een berging. De grote leefruimte sluit aan op een breed overdekt terras.

Lees verder...

Via de trappenhal is de verdieping te bereiken, waar u de 2e ruime woonkamer betreedt met aansluitend een balkon over de gehele frontbreedte van de woning. De bovenverdieping heeft 4 slaapkamers, waarvan 1 hoofdslaapkamer met bad-toilet. De overige badkamers hebben een gemeenschappelijk badkamer. Ook heeft de bovenverdieping een bergruimte, wat heel praktisch gebruikt kan worden als wasruimte.

Behalve de voorzieningen als de elektrisch bedienbare schuifpoort, hydrofoor, 110-220V, anti-inbraak hekwerk, is er ook een speciale aansluiting voor een generator.

De zeer gunstige prijsstelling van dit object houdt natuurlijk direct verband met de renovatie. Dit object, 2 ha perceel met een royale woning, kan uw eigendom worden door een eenvoudige stichtingsovername. Met een relatief lage investering heeft u een bijzondere woning in een landelijk omgeving met ruim voldoende grond, geschikt voor exploitatie of recreatie.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Leiding 7B • Leiding • Wanica • Suriname


  Deel deze pagina!