blank

Titaniumstraat/ Uraniumstraat 27

Titaniumstraat/ Uraniumstraat 27 - Nieuwe woning te Paramaribo-Zuid - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Titaniumstraat/ Uraniumstraat 27

Nieuwe woning te Paramaribo-Zuid

Objectcode: W0868B6

€ 350.000 EURO

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 350 m²
Perceelopp.: 1200 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 5
Slaapkamers: 3
Badkamers / WCs3 / 3

Omschrijving

Ruim opgezette woning in een gewilde woonwijk.

De woning is recent afgebouwd en de grondtitel is inmiddels geconverteerd naar eigendom. Vanwege gewijzigde omstandigheden wordt dit object aangeboden voor verkoop. De bouw is uitgevoerd met het vooruitzicht op remigratie en eigen gebruik. Hierdoor is er zeker niet bezuinigd op de kwaliteit van de gebruikte materialen. De woning bevindt zich op het achterste deel van het 1200 m2 grote eigendomsperceel. Hierdoor ontstaat er een brede en diepe frontzijde met een relatief lange oprit. Het aanzicht van deze statige woning bestaat uit een ruime garage voor 2 auto’s aan de linkerzijde, een diepe entree in het midden en aan de rechterzijde het front van de geschakelde kamers. Prominent aan de voorzijde zijn de duurzame anti-inbraak shutterramen. Deze zijn overigens in de gehele woning aangebracht. De diepe entree in het midden van de woning heeft een dubbele deur van solide Surinaams hardhout in combinatie met RVS grepen.

Opvallend bij binnenkomst in de woning is dat het gebruik van Surinaams hardhout de toonaangevende interieurstijl is. De gehele vloeroppervlakte, alle deuren en enkele wanden zijn van duurzaam en sfeervol hardhout. Bij het betreden van de zeer ruime living met de volledig houten vloer is er gelijk zicht op de open keuken.
Een opvallende constructie in de leefruimte is de aanwezigheid van ‘valse plafonds’. Dit zijn decoratieve constructies in het plafond – in dit geval geplaatst boven de te verdelen ruimten (eetruimte, lounge, keuken) in de grote living – waarin eventueel extra sfeerverlichting gemonteerd kan worden.

Lees verder...

Interessant detail in de woning is de ruimte centraal in de woning, die geprojecteerd is als werkruimte en voorzien is van veel glas om het ruimtelijk te houden en de connectie met de overige ruimten te behouden. Met een geringe ingreep kan deze ruimte eventueel getransformeerd worden tot een 4e slaapkamer. Er zijn 3 royale slaapkamers, die heel luxe, allen voorzien van een eigen walk-in closet. De hoofdslaapkamer is natuurlijk voorzien van een eigen ruime badkamer en de 2 andere slaapkamers delen een ruime badkamer.

Aan de achterzijde van de woning is een breed en overdekt terras, die te betreden is via een schitterend houten schuifpui met glazen panelen. Opvallend is dat ook hier de terrasvloer volledig bekleed is met hout. Handige voorziening bij het terras is de aanwezigheid van een buitentoilet. Ook kan via het terras de wasruimte bereikt worden. Deze wasruimte beschikt al over de water en electra aansluitingen.

Deze degelijke en nagelnieuwe woning, waarin veel kwaliteitsmaterialen zoals Europees hang- en sluitwerk verwerkt is, kan na aankoop vrijwel direct betrokken worden. Een bijzondere gezinswoning voor een goede prijs in een populaire en goed bereikbare woonomgeving!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Titaniumstraat/ Uraniumstraat • Uitvlugt • Paramaribo • Suriname