blank

Bomapolder Serie 2 en 3 no 82

Bomapolder serie 2 en 3 no 82

Pand met een mix van commerciële en woonruimte, met mogelijkheden tot uitbreiding!

Objectcode: KZ00976

€ 260.000 EURO

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Horecapand
Kantoorruimte: 260 m²
Perceelopp.: 1837.81 m²
Woonlagen: 2
Parkeerplaatsen: 15 Ruimtes: 2

Omschrijving

Gelegen te Bomapolder tegenover de RGD Polikliniek Koewarasan, bieden wij een uniek pand te koop aan. Het pand, bestaande uit twee percelen met een totale oppervlakte van 1834.82 m², is ideaal voor zowel commerciële als residentiële doeleinden. Beide percelen beschikken over een Perceel ID en hebben een eigendomstitel.

Het pand is verdeeld in twee secties. Het commerciële gedeelte op de begane grond is opgedeeld in twee delen. Het eerste deel wordt momenteel gebruikt als een goedlopende kledingzaak, compleet met toiletten, een balieruimte, kantoorruimte en opslagruimte. Het tweede deel was voorheen een filiaal van een succesvolle eetgelegenheid genaamd Saroo Food. Dit deel beschikt over toiletten, een balieruimte, opslagruimte, een volledig uitgeruste keuken en gasleidingen die zijn verbonden met een externe gastank van 1600 liter, afzuigkap, gesloten riolering, kortom het restaurant voldoet aan alle vereisten voor de horecasector, wat het een uitstekende investering maakt voor ondernemers in de voedselindustrie.

De bovenverdieping van het pand is een ruime woonruimte met veel natuurlijk licht dankzij de overvloedige glaspartijen. Deze woonruimte omvat drie slaapkamers, waaronder twee normale kamers en een master bedroom met een walk-in closet en een eigen bad met toilet. Daarnaast is er een algemene bad met toilet, een moderne eilandkeuken, een ruime woonkamer en een achterterras om van de buitenlucht te genieten.

Lees verder...

Het dak van het pand is volledig gestort met beton, wat zorgt voor duurzaamheid en stevigheid. De buitenkant van het gebouw is volledig betegeld, wat bijdraagt aan een onderhoudsarme en stijlvolle afwerking. Het perceel biedt ook volop mogelijkheden voor verdere bebouwing aan de achterkant en zijkant. Bovendien is er een open garage en een bijgebouw dat gebruikt werd als huisvesting voor pluimvee.

Deze locatie biedt alle gemakken van de stad binnen handbereik, met nabijgelegen faciliteiten zoals MyLab, lagere en middelbare scholen, winkelcentra, gebedshuizen, een zwembad, voetbalvelden en meer.

Dit veelzijdige pand is een uitstekende investering voor zowel ondernemers als gezinnen. Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van een pand met zoveel mogelijkheden in een strategisch gelegen buurt. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Nisha Soekhoe

+597 766 9609

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Bomapolder Serie 2 en 3 no 82 • Koewarasan • Wanica • Suriname