blank

Heerenstraat 30

Heerenstraat 30 - Centraal gelegen pand met karakter in het economisch centrum van de binnenstad van Paramaribo - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Heerenstraat 30

Centraal gelegen pand met karakter in het economisch centrum van de binnenstad van Paramaribo

Objectcode: KZ00983

€ 345.000 EURO

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Kantoor
Kantoorruimte: 300 m²
Perceelopp.: 300 m²
Woonlagen: 2
Parkeerplaatsen: 2 Ruimtes: 8

Omschrijving

Stap in de geschiedenis en wees deel van de toekomst met dit prachtige koloniale zakenpand in het bruisende centrum van Paramaribo.
Dit unieke pand, gelegen in het hart van economische activiteit en rijke historie, biedt niet alleen een vaste investering met stabiele prijzen, maar ook een scala aan mogelijkheden voor verschillende zakelijke doeleinden.

Eigenschappen en Kenmerken:

Strategische Locatie: Gelegen in de binnenstad, omgeven door economische bedrijvigheid en historische charme. Ideaal voor ondernemers die willen profiteren van een levendige omgeving.

Veelzijdig Verhuurbaar: Met een aparte entree naar de eerste verdieping biedt dit pand de mogelijkheid om aan twee verschillende huurders te verhuren, wat zorgt voor optimale inkomsten.

Ruim en Functioneel: Het pand beschikt over diverse kantoorruimten zowel op de begane grond als op de eerste verdieping, wat flexibiliteit biedt voor verschillende soorten bedrijven.

Lees verder...

Dubbele Keukens: Twee volledig uitgeruste keukens, perfect voor bedrijven die cateringfaciliteiten nodig hebben of als pantry voor personeel.

Huidige Staat: Momenteel in gebruik als tandartspraktijk, wat getuigt van de functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid van het pand.

Charmante Architectuur: Hoge plafonds op de eerste verdieping zorgen voor een ruimtelijk gevoel en dragen bij aan de historische charme van het pand.

Buitengewone Ruimte: Een ruim achterbalkon biedt een oase van rust en een aangename plek voor een pauze of informele bijeenkomsten.

Toegankelijkheid: Een looppad naar de achterzijde en een achtertuin bieden extra toegankelijkheid en ruimte, ideaal voor klanten en personeel.

Veelzijdige Potentie: Uitstekend geschikt voor advocatenkantoren, notariskantoren, boetieks of een praktijk aan huis gecombineerd met een charmante woning in de binnenstad.

Dit koloniaal zakenpand is een unieke kans voor ondernemers en investeerders die op zoek zijn naar een strategisch gelegen en veelzijdig inzetbaar pand in Paramaribo. Mis deze kans niet om eigenaar te worden van een stukje geschiedenis en een stabiele investering voor de toekomst.

Investeer in erfgoed, investeer in succes – neem vandaag nog contact op voor dit unieke pand in het hart van Paramaribo!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Surgoed Makelaardij NV

+597 422 644
[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Heerenstraat 30 • Paramaribo Centrum • Paramaribo • Suriname