blank

Lim a Postraat 55a

Lim a Postraat 55a - A1 ligging koloniaal 'fixer-up' zakenpand in het historische centrum met veel mogelijkheden - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Lim A Postraat 55a

A1 ligging koloniaal 'fixer-up' zakenpand in het historische centrum met veel mogelijkheden

Objectcode: KZ00763

€ 600.000 EURO

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Kantoor
Kantoorruimte: 425 m²
Perceelopp.: 416 m²
Woonlagen: 3
Parkeerplaatsen: 10 Ruimtes: 22

Omschrijving

Historisch Koloniaal Pand in Paramaribo Centrum - Unieke Investering!

Bent u op zoek naar een buitengewone investeringsmogelijkheid in het hart van Paramaribo? Grijp dan nu uw kans met dit koloniale houten pand, gelegen in het historische centrum van de stad!

Kenmerken:
Koloniaal houten pand van 3 verdiepingen.
Ruimte voor maar liefst 10 parkeerplekken, een zeldzaamheid in deze locatie!
22 kantoren verspreid over de verdiepingen.
Ideaal voor een representatief kantoorpand.
Gelegen in het financiële centrum tussen banken en notarissen.
Potentieel voor blijvende waardestijging na renovatie.

Investeer in Waarde en Prestige:
Dit karaktervolle pand biedt niet alleen de mogelijkheid om te investeren in een stukje historisch erfgoed, maar ook in een waardevaste en courante eigendom. Met 22 kantoren verspreid over 3 verdiepingen, is er voldoende ruimte voor bedrijven die op zoek zijn naar een centrale en prestigieuze locatie.

Lees verder...

Parkeren in het Hart van de Stad:
Een van de onderscheidende kenmerken van dit pand is de beschikbaarheid van 10 parkeerplekken, een luxe die zelden te vinden is in dit gebied. Dit maakt het ideaal voor zowel medewerkers als klanten, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor bedrijven die streven naar een vlotte toegankelijkheid.

Toekomstbestendige Investering:
Met zijn ligging in het financiële centrum, omgeven door belangrijke instellingen zoals banken en notarissen, is dit pand gepositioneerd voor blijvende groei en waardeontwikkeling. Na een grondige renovatie zal dit koloniale juweeltje niet alleen historische charme uitstralen, maar ook een eigentijds zakelijk imago creëren.

Grijp deze kans om te investeren in een pand dat niet alleen de tand des tijds heeft doorstaan, maar ook een blijvende impact zal hebben op de bloeiende zakelijke gemeenschap van Paramaribo. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek de potentie van deze unieke investering!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Surgoed Makelaardij NV

+597 422 644
[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Lim a Postraat 55a • Centrum • Paramaribo • Suriname