blank

Boschlaan 15

Boschlaan 15

Hebt u er altijd van gedroomd om landelijk en ook gerieflijk te wonen? Dan is dit uw kans!

Objectcode: W0872B6

€ 127.000 EURO

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Type: Laagbouw
Woonopp.: 146 m²
Perceelopp.: 450 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 2
Badkamers / WCs2 / 2

Omschrijving

Aan het eind van een doodlopende zandweg op Houttuin, staat een leuke laagbouwwoning in een veilige woonomgeving en voorzien van alle nutsvoorzieningen en andere gemakken. De woning is om en bij 3 jaar geleden gebouwd en vanwege de praktische indeling ideaal als starterswoning voor een jong gezin, maar ook uitermate geschikt voor senioren die een comfortabele oude dag willen slijten.

De woning
Het betreft een nette twee slaapkamers tellende laagbouwwoning van steen op een goed opgehoogd terrein met de volgende indeling: Via een ijzeren poort bevindt zich aan de rechtervoorzijde van de woning een ruime uitbouw die als een outdoor-living dienstdoet met een ingebouwd betegeld keukenaanrecht en wasbak. Via de mooie houten voordeur is in de volle breedte van het vertrek de woonkamer die door een barwand gescheiden wordt van het achterliggend keuken gedeelte. Rechts van de woonkamer is een ruime hal met aparte bad- en toiletruimte en die leidt naar de twee slaapkamers waaronder een master bedroom. Via de keuken komt men terecht in de garage die voldoende ruimte biedt voor een personenwagen en het opbergen van andere spullen. Een elektrische roldeur biedt toegang naar buiten.

Lees verder...

Het perceel
Het perceel heeft een frontbreedte van 15 meter en een diepte van 30 meter en is volledig omrasterd met een stenen schutting met ijzeren spijlen en een ijzeren toegangsrolpoort. Links van het perceel is er een blootliggend perceel terwijl de rechter- en achterzijde van het perceel bebouwd is. Het perceel heeft de titel grondhuur en is reeds voorzien van een perceelsID. Het grootste deel van het terrein rondom de woning is verhard, maar er op een strook grond langs de achter schutting en de voortuin bieden nog voldoende plek voor beplanting.

Voorzieningen
De voorzieningen zoals een vaste SWM-aansluiting, EBS-aansluiting met 110v/220v stroom zijn aanwezig. De master bedroom en woonkamer worden gekoeld met airco’s en er is een hydrofoor aansluiting met durotank.

Samenvatting
Een unieke kans voor een starter/ gezin om een leuke woning te kopen gesitueerd in een heel rustige en landelijke woonwijk op Houttuin.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Virginia Telting-Popken

+597 766 9770

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht  Boschlaan • Houttuin • Wanica • Suriname