blank

Prinsessestraat 104

Prinsessestraat 104 - Nieuwbouw stagewoning in het centrum van Paramaribo - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Prinsessestraat 104

Nieuwbouw stagewoning in het centrum van Paramaribo

Objectcode: W0657B6

€ 224.000 EURO

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 300 m²
Perceelopp.: 350 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 12
Slaapkamers: 10
Badkamers 10

Omschrijving

Volledig gemeubileerde stage/ studentenwoning in het Centrum van Paramaribo ready for business

De woning
Dit pand is in 2017 gebouwd en bestaat uit twee woonlagen. Zowel de boven als de beneden verdieping bestaat uit vijf slaapkamers met allen een eigen bad en toilet, keuken en terras. In het Centrum van Paramaribo waaronder ook de Prinsessestraat is er in de afgelopen jaren veel vraag naar studenten en stage woningen. Het centrum is voor hen de juiste plek om er te verblijven en vrij te bewegen; denk maar aan, winkelen, uitgaan enz. In de Prinsessestraat heb je behalve meerdere stage woningen ook supermarkten, eethuizen, sportscholen en apotheken in de omgeving. Op loopafstand zit je in het winkelcentrum van Paramaribo. Het pand wordt inclusief de inboedel verkocht. Ook staat de woning al bekend onder de studenten en is het gemakkelijk te vinden vanwege de gele opvallende kleur. U kunt met dit pand dus meteen van start gaan met het verhuren van o.a. kamers of het woonhuis. De slaapkamers bestaan uit een airco, bed, klerenkast en tafel met stoel en eigen bad en toilet.

Lees verder...

Het perceel
Het terrein heeft een frontbreedte van 10m en een diepte van 35m en is goed onderhouden. Het geheel terrein is betegeld en vrijwel geheel bebouwd.

Voorzieningen
De woning is voorzien van 110/220V, warm water, internet en airco.

Samenvatting
Deze woning is zeer geschikt voor investeerders die zich terug kunnen vinden in deze branche.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Princessestraat • Centrum • Paramaribo • Suriname