blank

Brandnetelstraat pc 13

Brandnetelstraat pc 13

Prachtige koopwoning in TOUT LUI FAUT- district Wanica

Objectcode: KW00797

N.O.T.K.

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Perceelopp.: 450 m²
Woonlagen: 1

Omschrijving

Tout Lui Faut, in het Sranantongo bekend als Tilifo, was een Surinaamse suikerrietplantage aan de Surinamerivier. Het werd omstreeks 1700 aangelegd door de Fransman Anthony Desloges. Op enig moment schakelden de eigenaren van de plantage over op koffie- en cacaoteelt. In 1793 werd de plantage verlengd tot aan het Pad van Wanica en sinds 1998 bevindt zich op de locatie van de plantage een raffinaderij van Staatsolie Maatschappij Suriname.

U hebt nu een exclusieve kans om eigenaar te worden van een mooi stukje vastgoed in het hart van Tout Lui Faut, in het NBBM woonverkavelingsprojekt. Dit eigendom, gelegen aan de Brandnetelstraat, pc 13, biedt niet alleen een huis, maar een complete levensstijl gekenmerkt door rust, comfort en veiligheid. Laat u meeslepen door de charme en mogelijkheden van dit schitterende perceel en maak uw dromen werkelijkheid.

Met een perceelgrootte van 450 m² en een frontbreedte van 18 meter, hebt u voldoende ruimte om uw ideale thuis te creëren. Het perceel is omringd door bebouwde kavels, waardoor u kunt genieten van een gevoel van gemeenschap terwijl u toch uw privacy behoudt. De omgeving is rustig en veilig, perfect voor gezinnen of iedereen die op zoek is naar een vredige leefomgeving.

Lees verder...

De stenen laagbouwwoning op dit perceel is een ware blikvanger. Met een bouwoppervlakte van ongeveer 225 m² is er voldoende ruimte voor comfortabel wonen. Bij binnenkomst wordt u begroet door een ruime woonkamer, ideaal voor gezellige avonden met familie en vrienden. De aangrenzende keuken is uitgerust met hoogwaardige apparatuur en biedt een perfecte ruimte voor culinaire avonturen.

De woning beschikt over 3 slaapkamers, waaronder een master suite met eigen achterterrasje, ideaal voor ochtendkoffie in alle rust. De badkamer en toiletruimte zijn smaakvol ingericht en bieden ultiem comfort. Een binnengarage met elektrische roldeur biedt niet alleen gemak maar ook extra veiligheid.

Voorzieningen zoals 110/220V stroomaansluiting, hydrofoor en durotank voor wateropslag en airconditioning in alle slaapkamers zorgen voor een comfortabele leefomgeving, terwijl dievenijzer voor ramen en extra vergrendelingen zorgen voor gemoedsrust.

Het perceel zelf is een oase van rust, met een volledig ommuurde tuin, voorzien van prachtige sierplanten en palmbomen. Een betegeld looppad leidt naar het voorterras, terwijl een ijzeren schuifpoort toegang biedt tot een schuin oplopend betegeld rijpad naar de garage.

De ligging van dit eigendom biedt niet alleen rust en privacy, maar ook gemakkelijke toegang tot voorzieningen en transport. Met alle wegen binnen het project geplaveid en goed onderhouden, en de nabijheid van winkels, scholen en recreatieve faciliteiten, is dit de perfecte locatie voor uw nieuwe thuis.

Kortom, deze prachtige koopwoning biedt niet alleen een plek om te wonen, maar een levensstijl van comfort en veiligheid. Mis deze unieke kans niet om uw dromen werkelijkheid te laten worden. Neem vandaag nog contact op met de makelaar en ontdek het genot van wonen in dit betoverende toevluchtsoord.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Virginia Telting-Popken

+597 766 9770

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Brandnetelstraat pc 13 • Tout Lui Faut • Wanica • Suriname