Henri Fermandesweg 80

Henri Fermandesweg 80 - Woning nabij Kwatta met onbeperkte mogelijkheden! - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Henri Fernandesweg 80

Woning nabij Kwatta met onbeperkte mogelijkheden!

Objectcode: KW00738

€ 88.000

$ 95.506

SRD 3696000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 138 m²
Perceelopp.: 693.55 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers / WCs1 / 1

Omschrijving

Welkom bij deze woning gelegen aan de Henri Fernandesweg, op slechts 600 meter afstand van de Kwattaweg. Deze woning biedt een perfecte mix van gemak en ruimte, waardoor het een ideale keuze is voor gezinnen, stellen of investeerders die op zoek zijn naar een aantrekkelijke woning in de buurt van Kwatta.

Bij het betreden van het erf wordt u begroet door een praktische rolpoort die zowel veiligheid als privacy biedt. Het voorerf leidt tot een uitnodigend voorterras, de perfecte plek om te ontspannen na een lange dag. Stap binnen via de voordeur en u wordt verwelkomd door een open woonkamer die naadloos overgaat in de keuken. De integratie zorgt voor een gevoel van ruimtelijkheid en maakt het ideaal voor entertainment en gezinsleven.

De woning beschikt over twee comfortabele slaapkamers en een algemene badkamer en toilet. Bovendien biedt de buitenkeuken een geweldige optie voor liefhebbers van buiten koken en entertainment.

Het achtererf biedt voldoende ruimte voor parkeergelegenheid, waardoor het gemak van het hebben van gasten of meerdere voertuigen nooit een probleem is. Het perceel is volledig omheind, waardoor privacy en veiligheid worden gegarandeerd, en grenst aan de hoofdweg, wat zorgt voor gemakkelijke toegang tot voorzieningen en transport.

Een bijzonder kenmerk van dit perceel is het open stuk van 280 m2, dat nog kan worden ontwikkeld naar uw wensen en behoeften. Of het nu gaat om het creëren van een prachtige tuin, extra parkeergelegenheid of zelfs het uitbreiden van de woning, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Mis deze kans niet om een eigentijdse levensstijl te omarmen in een gewilde omgeving. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen en ontdek alles wat deze woning te bieden heeft.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Nisha Soekhoe

+597 766 9609

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Henri Fermandesweg 80 • Weg naar Zee • Paramaribo • Suriname