Felixweg 18

Felixweg 18 - Budget gezins woning, goed bereikbaar! - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Felixweg 18

Budget gezins woning, goed bereikbaar!

Objectcode: KW00815

€ 55.000

$ 59.010

SRD 2310000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 140 m²
Perceelopp.: 325 m²
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers / WCs1 / 1

Omschrijving

Op zoek naar een budget woning, je bent handig en wilt jou gezin een perfecte thuisbasis geven dan is dit de woning voor jouw gezin met kinderen! Deze woning biedt alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen, en het is betaalbaar. Laten we een kijkje nemen naar wat dit huis te bieden heeft.

Met drie slaapkamers is er voldoende ruimte voor het hele gezin om zich te verspreiden. De woning beschikt over één badkamer en één toilet, wat functioneel is. De woonkamer is inclusief de keuken, waardoor een gezellige en open leefruimte ontstaat waar gezinsactiviteiten kunnen plaatsvinden.

Geniet van de frisse lucht op het balkon aan de voorkant van het huis, ideaal voor ontspannen momenten of een gezellige familiebijeenkomst. Voor jouw gemak is er ook een carport beschikbaar, waardoor parkeren een eenvoudige en beschermde aangelegenheid wordt.

De woning heeft wellicht wat werk nodig, maar dit biedt jou de kans om het helemaal naar jouw smaak te maken. De vraagprijs weerspiegelt dit, waardoor het een betaalbare optie is voor gezinnen die een huis willen aanpassen aan hun eigen stijl en behoeften.
Wat deze locatie extra aantrekkelijk maakt, is de nabijheid van alles wat belangrijk is voor een gezin. Scholen, bushaltes, winkels en zelfs dokterspraktijken liggen allemaal in de directe omgeving. Dit betekent minder tijd onderweg en meer tijd om van het gezinsleven te genieten.

Lees verder...

Bovendien zijn alle wegen rondom het huis geasvalteerd, waardoor het reizen en transport gemakkelijk en comfortabel is. Of je nu naar school gaat, boodschappen doet of naar het werk gaat, je zult merken dat de locatie van dit huis handig is voor allerlei dagelijkse activiteiten.
Grijp deze kans om een betaalbaar huis te verwerven dat jou en je gezin alles biedt wat je nodig hebt. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek of dit huis jouw perfecte thuis kan worden!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Hesdy Rechards

+597 851 0812

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Felix straat 18 • Latour • Wanica • Suriname