blank

Koolestraat 27

Koolestraat 27

Charmante Woning aan de Koolestraat 27, Ressort Tammenga

Objectcode: KW00831

€ 165.000 EURO

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 160 m²
Perceelopp.: 473 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers / WCs2 / 3

Omschrijving

Welkom thuis in deze warme en uitnodigende 1-laagse woning in de Koolestraat, een onverharde weg, gelegen in een buitenwijk op Kasabaholo van het ressort Tammenga, met duidelijke erfscheidingen tussen goed onderhouden woningen.
De Koolestraat, een zijstraat van de Evitastraat die weer een zijstraat is van de Langatabikistraat, verbindt zich met de levendige Kasabaholoweg, waar scholen, winkels, restaurants en andere voorzieningen te vinden zijn.

Deze woning verkeert in een zeer goede staat en biedt niet alleen comfortabel wonen, maar ook de mogelijkheid om het naar eigen smaak te transformeren.

Het woonoppervlak van circa 160 m² biedt een slimme indeling met een voorterras, een ruime open woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers (waarvan één masterroom), gescheiden bad- en toiletruimten. Via de open keuken komt u op het achterterras, waar er een berging/washok en een gastentoilet bevinden. In de garage, die afgesloten wordt d.m.v. een elektrische roldeur, parkeert u moeiteloos uw auto.

De beschikbare voorzieningen aan de woning zijn:
• 💡 Energie: 2 fasen stroom (110/220V), boiler voor warm water.
• ❄️ Comfort: Airconditioning in alle kamers voor een aangename temperatuur.
• 🌐 Connectiviteit: Wifi-aansluiting.
• 📹 Veiligheid: Camera installatie, alarm en dievenijzer voor alle ramen en toegangsdeuren.

Het erf is aan de voorkant en naast de woning bestraat, terwijl het achtererf van de woning omgetoverd kan worden naar een ontspannende buitenruimte.

Mis deze kans niet om een eigen plekje van rust en warmte te verwerven. Neem vandaag nog contact op met de makelaar voor een bezichtiging en ontdek hoe deze charmante 1-laagse koopwoning uw ideale thuis kan worden!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Prija Mangon

+597 888 7458

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht

  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Koolestraat 27 • Kasabaholo • Paramaribo • Suriname