blank

Munderweg 46-48

Munderweg 46-48

Multifunctioneel zakenpand met woning op commercieel strategische locatie

Objectcode: KW00767

€ 330.000 EURO

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 615 m²
Perceelopp.: 496 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 7
Slaapkamers: 6
Badkamers / WCs4 / 6

Omschrijving

Dit statig vastgoedobject, gelegen aan de Munderweg 46-48 in de wijk Munder, betreft een solide beleggingspand met een royaal bouwoppervlak van 615 m2(!) op een dubbel perceel. Strategisch gelegen aan de doorgangsweg van Kwatta naar Munder en Beni's park, biedt dit pand een uitstekende gelegenheid voor diverse commerciële activiteiten in combinatie met woonruimte.

Het pand, opgetrokken uit duurzaam beton, strekt zich uit over twee bouwlagen. Op de begane grond zijn diverse ruimten speciaal ingericht voor commerciële doeleinden. Aan de linkerzijde bevindt zich een ruime winkelruimte met een handige inpandige laad- en loszone. Aan de rechterzijde zijn twee studio-appartementen beschikbaar voor verhuur, elk voorzien van alle nodige voorzieningen.

De bovenste woonlaag, bereikbaar via zowel een binnentrap als buitentrap, biedt een zelfstandige woonruimte die goed gescheiden kan worden van de commerciële activiteiten beneden. Deze royale bovenwoning beschikt over vier ruime slaapkamers, twee badkamers, een degelijke keuken en een goed verlichte woonkamer met toegang tot een royaal balkon van 10 meter breed. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich nog een ruim balkon met diverse gebruiksmogelijkheden.

Het dubbelperceel heeft een totaaloppervlak van 496 m2, wat zo goed als volledig bebouwd is. Een frontbreedte van 20 meter met een perceeldiepte van 24.80 meter en een omheining rondom bestaande uit een solide betonnen schutting.

Dit multifunctionele vastgoedobject op een commerciëel strategische locatie is een uitgelezen kans voor investeerders die op zoek zijn naar een commerciële locatie in combinatie met wonen. Neemt u contact op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Munderweg 46-48 • Munder • Paramaribo • Suriname