blank

Srikisoonweg 76

Srikisoonweg 76 - Knusse starterswoning - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Srikisoonweg 76

Knusse starterswoning

Objectcode: KW00527

€ 69.000 EURO

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 150 m²
Perceelopp.: 456 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 2
Badkamers / WCs1 / 1

Omschrijving

Deze laagbouwwoning staat aan de Srikisoonweg, een zijstraat van de Sophia's Lustweg. De Srikisoonweg is een nette betegelde weg en alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig.

Het betreft een eenvoudige tweeslaapkamerwoning, die u verder naar smaak kunt afmaken. Er is nog een derde kamer, maar toch wel knus om het tot een derde slaapkamer te rekenen. De woning bestaat verder uit een voorzaal en apart nog een ruimte met keuken. Vanuit de voorpoort, kunt u of via de gesloten garage of via het balkon de woning betreden.

Het terrein
Het terrein heeft een grootte van 456,12 m² met een frontbreedte van 15 meter en heeft de titel eigendom. Aan de rechter, linker en achterzijde is het terrein omheind middels een stenenschutting, terwijl de omrastering aan de voorzijde uit een stenenschutting met geconstrueerd ijzerwerk bestaat. Het terrein is behalve de oprit niet verhard en of aangekleed met planten en kunt u verder naar smaak mooier maken.

Interesse? Maak gauw contact voor een bezichtiging.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Srikisoonweg #76 • Sophia's Lust • Wanica • Suriname