fbpx
Achterzijde - Sir Winston Churchillweg 691

Sir Winston Churchillweg 691

Sir Winston Churchillweg 691 - Een met oog voor detail gerenoveerde woning, ruimtelijk, knus en met veel groen - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Sir Winston Churchillweg 691

Een met oog voor detail gerenoveerde woning, ruimtelijk, knus en met veel groen

€ 125.000

$ 138.234

SRD 1,030.952


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 292 m²
Perceelopp.: 1104 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2

Omschrijving

Vaak kom je een woning tegen met een verhaal, een verhaal door de inspiratie van de architect of maker ervan. Deze in eerste ogenblik schijnbaar eenvoudige houten woning, verbergt bijzondere huiselijke accenten voor optimaal leef- en woongenot.

Het terrein
Dit terrein is gelegen aan de geasfalteerde weg naar Domburg; ter hoogte van Boxel ligt deze leuke eigentijdse woning. De woning staat op een eigendomsterrein van 30 meter straatbreedte en 35 meter tuindiepte. Wat gelijk opvalt, is de met liefde verzorgde tuin waarbij diverse bomen en sierheesters met beplanting gekweekt zijn; alles is in harmonie met elkaar en geeft een heerlijk landelijk ‘groen’ gevoel. Tussen de bomen door is er hoofdzakelijk gras met her en der een looppad naar de woning, rondom de woning en de bergruimte. Schuttingen zijn rondom de woning te vinden, opgetrokken van steen en aan de straatzijde is er een stalen hekwerk die toegang tot het terrein verschaft, waardoor een auto het terrein of garage op kan.

Lees verder...

De woning & indeling
Het betreft hier een woning, gedeeltelijk gebouwd van steen en hout. De begane grond bestaat hoofdzakelijk uit steen, terwijl de bovenbouw uit hout bestaat. De vloer van de woning is ook van hout evenals het plafond. Op de begane grond is de indeling als volgt: u komt binnen in een voorportaal (met bergruimte, met meterkast) met tevens een trap die toegang geeft tot de bovenwoning, ook kunt u vanuit dit voorportaal naar de garage en gang. De indeling is dusdanig dat er op de begane grond als het ware een appartement ontstaat (alleen eigen kitchenette ontbreekt), achterterras, twee slaapkamers, douche en toilet en garage.

Op de eerste verdieping komt u via de trap uit tussen de keuken en woonkamer. In de keuken herkent u de stijl van deze woning die gerenoveerd is met liefde voor hout en vintage. Kenmerkend ziet u de houten balk en naad structuren terugkomen door de woonkamer en het balkon. De woonkamer is erg ruim en heeft een leuke ingebouwde vitrinekast die als boekenkast gebruikt kan worden. De brede schuifdeuren geven toegang tot het achterbalkon met zicht op de prachtige tuin en de heerlijke wind. Met een beetje geluk kunt u zelfs de rivier zien vanaf het balkon. De ruime slaapkamer komt ook uit op ditzelfde balkon en al heel snel kan deze slaapkamer vergeleken worden met een woonstudio. Kenmerkend zijn de balkons die helemaal rondom de woning lopen en u kunt altijd wel een plekje op balkon in de schaduw vinden; dit is ook ideaal voor het onderhoud en de schoonmaak rondom de woning.

De omgeving
Alle wegen naar deze woning zijn verhard, de hoofdweg is geasfalteerd en in de directe omgeving vindt u alle nodige faciliteiten en voorzieningen

Inrichting
De optie tot het overnemen van het aanwezige meubilair bestaat er.

Voorzieningen
Water/ elektra 110/220volt/ hydrofoor/ telefoon en internet aanwezig. In een slaapkamer is er een airco. Via een trap krijgt u toegang tot de zolder waar er nog ruimte is voor opslag of andere zaken.

Samenvatting
Ik was als makelaar enthousiast en hoop dit aan u over te brengen. Persoonlijk denk ik dat het een zeer goede deal is voor de liefhebber.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo - Suriname - Square Logo1

Surgoed Makelaardij NV

+597 493 497
[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Sir Winston Churchillweg • Boxel • Wanica • Suriname